Crossfit Studio

50. nap - Összegzés IV.7 kondis edzés, 3 jitsu, újabb - 0,5 kg

Szijjártó azt mondta, hogy 2024-ben űrhajóst küld Magyarország az űrbe. Végre az égető ügyek, mint az oktatás meg az egészségügy totál rendben van, lehet koncentrálni ezekre a dolgokra is... Mindenesetre a programból eltelt újabb 10 nap és már csak 20 van vissza. Az igazság az, hogy olyan rendszer van jelenleg az életemben, hogy egyáltalán nem várom a program végét. Olyan érzésem van, mintha sínpályára tettem volna magam és zakatolnék a cél felé, mint a balatoni IC nyáron Pest felé. 

Az elmúlt 10 nap

Szombaton lezúztuk Rempa legénybúcsúját, ami még a várakozásokat is felülmúlta, köszönhetően a kivételes szervezésnek és a hibátlan társaságnak. Részletekbe nem bocsátkoznék, maradjunk annyiban, hogy hatalmas mulatást csaptunk és legnagyobb meglepetésemre sem rendőrség, sem verekedés nem volt, de még csak ki sem dobtak minket sehonnan. Snassz szombat este.. 


Vannak olyan jelentőségteljes dolgok az életben, amik felülírják a diétát meg minden szarakodást, ami az önmegtartóztatást illeti. Ilyen egy legénybúcsú, egy esküvő, meg többek közt a karácsony. Én tökmindegy mi van, ezeken az alkalmakon nem vagyok hajlandó lemondani arról, amit megkívánok, és már a program elején tudtam, hogy ez a nap is bele fog esni abba a kb. 5-6 csalónapba, amit tartok a 70 nap alatt.

Ha elég kemény valaki, ki lehet bírni, de ha következetesen kajálsz és helyén tudod kezelni a csalónapot, akkor ezek az alkalmak nem fognak kibillenteni. Kaptam az alkalmon és a tulajdonképpen számolatlan mennyiségű alkoholon kivül a következő menüt nyomtam le délután/este: kemencés szalonnás tejfölös kenyérlángos, vacsorára gulyásleves kenyérrel és hamburger a Beef Heaven-ben, sültkrumplival, coleslaw-val. Amikor letette elém a pincér a burgert olyat dobbant a szívem, mintha Margot Robbie jelent volna meg harisnyatartóban. Fel sem néztem a tányérből  talán a hümmögésen kívül egy hangot sem adtam ki magamból, amíg be nem tettem az egészet a gallér mögé. Csak, hogy aztán kb 2 órára kivonjon a forgalomból a dolog, ugyanis az egy dolog, hogy megmozdulni nem tudtam, de az agyamban semmi vér nem maradt az emésztés miatt, úgyhogy kellett néhány dupla vodkaszóda meg vagy 5 pinky (RIP Ellátó) , mire magamhoz tértem és folytatódhatott a buli a megfelelő kerékvágásban. 

Ami a dolog következményeit illeti: mindenki életében eljön az a kor, amikor rájön hogy basszameg a másnapok nem feltétlenül egy napig tartanak. Szóval amikor egy ferde estéről beszélünk valójában 3-4-5 nap kell, mire az ember visszaáll alapállapotába, én konkrétan még tegnap is meg akartam halni edzés közben. 

Összegzés:

Tegnap felnyomtam a fenti képet instára és szerintem itt 88 kg környékén volt az a fordulópont, amikor már tényleg élesedik a forma. Többet nem is fűznék a dologhoz, beszéljen helyettem a kép. Eddig a google analytics szerint 60-40 volt a látogatók aránya a férfiak javára, de nem lepődnék meg, ha ez megfordulna lassan...

A program működik, ahogy megterveztem, az egyetlen dolog, amivel mellélőttem az az, hogy alábecsültem a hatékonyságát, illetve a saját teljesítő képességemet. És itt 50 napról beszélünk, nem évekről. Ezért éri meg koncentráltan, minden fókuszt és energiát beletenni valamibe, amit szeretne az ember, mert így jönnek a gyors eredmények, a pozitív visszajelzések, visszaigazolások, amitől még több motivációd lesz, még keményebben húzod neki és így lehet szépen spirálban lehozni egy ilyen programot, de ha te zenélni akarsz, vagy kisfilmeket gyártani vagy karatézni a metódus pontosan ugyanez lesz. 

Fókusz+tervszerűség+rengeteg munka=eredmények. 

Ennek a programnak a része ez a blog is, amibe még mindig inkább tanulok bele, minthogy rutinból nyomnám, ennek ellenére a Devil we know bejegyzésem tegnap megint felpörrentette az index2 a címlapra, szóval ahogy a fizikumom megkapja a pozitív visszajelzéseket a tartalom is, ami legalább annyira motivál.

Vissza van 20 nap még a programból és izgatottan várom mi lesz a végeredmény, bár a végét egyáltalán nem. Annyira nem, hogy már a következő fázist kezdtem el tervezni, mind a program, mint a blog tekintetében, mert én is és a blog is szintet fog lépni terveim szerint jövő év elején, de addig még sok munka vár rám, minden szempontból. Egyelőre zajlanak az egyeztetések a jövővel kapcsolatban, de izgalmas időszak következik mindenesetre.