ÁTALAKULÁSOK
ÁTALAKULÁSOK
TÖRTÉNET
TÖRTÉNET
GYMJUNKIE

Kevés dolog volt számomra annyira állandó az életben, mint a sport. 8 évesen kezdődött minden és az akrobatikus táncsporttól, az úszáson, kosárlabdán keresztül, a küzdősportokig, kung fu, box, brazil jitsu űztem különböző sportágakat évekig. A vállalati szektorban eltöltött évek alatt rájöttem, hogy képtelen vagyok olyasvalamivel tölteni az időmet, amit kizárólag azért csinálok, mert fizeti a számlákat. Rájöttem, hogy amennyiben a történet megáll annyiban, hogy az számít majd sikernek, ha elég sokáig, elég keményen igyekszek majd megfelelni olyan emberek elvárásainak, akik magasabbról nem is szarhatnának rám, akkor rövid úton elgondolkodom, hogy inkább főállású aktivizmusba kezdjek az eutanáziáért. 2019 októberében regisztráltam a blogot, aminek az apropója a saját 'átalakulásom', az edzéseim, a diétám megosztása, a szakmai tudásom és saját gondolataim papírra vetése volt. 

20191207_181355-removebg-preview_edited.

A blog amellett, hogy az edzésről, táplálkozásról összegyűjtött tudásom tárhelye, egy fórum ahol manírok nélkül írok le bármit, anélkül hogy írott vagy íratlan szabályoknak kellene megfelelnem. Mindenki szeretne jobban kinézni, a faszik széles vállakat, lapos hasat, a csajok meg kerek segget szeretnének és a munkámat látva az emberek idővel elkezdtek segítségért hozzám fordulni, ha edzésről és táplálkozásról volt szó, ráadásul a blog, a jó öreg blog.hu-s platformonm, a maga 90-es évek vibe-jával az első évben kb. 130 ezer látogatót vonzott, úgyhogy úgy döntöttem inkább ebbe teszem az energiáim a multi szektor helyett. Embereknek segítek átalakulni és minden időmet, energiámat arra fordítom, hogy a GYMJUNKIE olyan szakmai színvonalat képviseljen, amilyet kizárólag a legjobbak. A magyar életmód piacon alig van olyan szereplő, aki bullshit nélkül, a megfelelő szakmai tudással próbálná lebontani azokat a torz berögződéseket, amit a fitness ipar és a média szívós munkával épített fel. Ez a projekt túlmutat azon, hogy fogyis programokat futtatok elhízottaknak. 

Bár a legszembetűnőbb változások a felszínen történnek, a fontos átalakulások valójában a motorháztető alatt mennek végbe. Segítek lefogyni, átalakulni embereknek, de nem kizárólag azért, hogy páváskodhassanak a Lupán, hanem mert egy egészségesebb test, egészségesebb elmét jelent és az élet sokkal faszább, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben és magabiztosabbak vagyunk.

A  GYMJUNKIE nem ígér gyors eredményeket napi 5 perc munkával. A testépítés, alakformálás ugyan nem agysebészet, de rengeteg tanulásra, kísérletezésre és tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy az ember eligazodjon a fitness baromságok sűrű erdejében. A diéták 90%-a azért bukik el, mert az embereknek fogalmuk sincs, hogy a különböző forrásokból származó millió szabály közül mit kellene betartani. A figyelmünk 90%-át olyan dolgokra fordítjuk, amik az eredményeink 1%-ért felelnek, mint az edzés utáni fehérje, a ‘zsírégető’ edzés, a lassú

emésztés mítosza, hogy a tejtermékek gyulladást okoznak, a szénhidrát démonizálása vagy a kenyértől való rettegés. Az én célom, hogy az általam menedzselt programok a fitness ipar és fogyi oldalak emeletes baromságai helyett a kevés valóban fontos alapelvek betartásával kiegyensúlyozott étrend és az egyéni adottságokra és célokra szabott edzések segítségével, a megfelelő rutinok kialakításával a látványos változások mellett egy fenntartható életmód alapkövévé váljanak. A testünk a járművünk, ami egy életen át szállít minket A-ból B-be, és mondja azt valaki, hogy szívesebben ül egy lefingott Barkasban, mint egy Ferrariban... 

TÖRTÉNET

GYMJUNKIE